Kvalitetsbevidst malerfirma i Silkeborg og omegn

Kvalitetsbevidst malerfirma i Silkeborg og omegn

Er du bosat i Midtjylland? Og leder du efter en kvalitetsbevidst maler Silkeborg og omegn? Så er Hougaards Malerfirma garanteret lige noget for dig. Nedenfor kan du blive klogere på os og på, hvad vi kan gøre for dig og din bolig. 

Den brede kundeprofil 

Hougaards Malerfirma holder til i området mellem Randers, Herning, Viborg, Aarhus og Silkeborg. Vi har efterhånden mange års erfaring med alle traditionelle former for malerarbejde, og vores kunder omfatter blandt andet privatkunder, erhvervskunder, forsikringsselskaber, boligselskaber og offentlige instanser. 

Hovedopgaverne 

Vores specialeområder dækker både renoveringsarbejde, indendørs malerarbejde og udendørs malerarbejde. Hvis dine vægge trænger til at blive spartlet eller på anden vis repareret, før de får et nyt lag maling, klarer vi altså meget gerne opgaven for dig. 

Fordelene ved at vælge os 

Nogle boligejere vælger selv at stå for malingen af deres indendørs vægge, deres døre, deres carporte og deres hegn. Men hvis du gerne vil være sikker på et ordentligt og holdbart resultat, giver det altid bedst mening, at du hyrer et professionelt malerfirma. Og der er mere end én god grund til, at du med fordel kan vælge os. 
Vi leverer vores ydelser til nogle af markedets bedste priser. Vælger du os, vil du opdage, at maleropgaver langt fra behøver at vælge dit husholdningsbudget. 
Alle vores malermestre arbejder både effektivt og grundigt. Og de vil desuden altid tilstræbe at levere et resultat, som lever op til dine forventninger og til den aftale, som du på forhånd har lavet med os. 
Søger du en prissætning på den maleropgave, som du ligger inde med? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på, hvad vi kan gøre for dig og til hvilken pris. 

Få et uforpligtende tilbud af Hougaards Malerfirma